teisipäev, 23. august 2011

Erastvere 15. järve rattasõit

Kenal pühapäevasel päeval, peale taasiseseisvuspäeva, oli võimalus veeta üks tore ja sportlik päev RMK korraldatud rattasõidul. Ühtlasi oli see eelnevaks proovisõiduks 08.09.11 toimuvaks LõEPK rattasõiduks. Teadagi pakub Erastvere kant väga mitmekesist maastiku, mis pani nii enda kui ratta käiguvahetussüsteemi proovile.
Algas see siis nii.....
Üks suhteliselt kinni kasvanud järv, kus üks lahe jahimajake. See koht pidi palju häid hetki pakkuma piltnikele, kes jahivad metsloomi.
 Imelised kõrged vaated järvedele, mis annavad ka veidi aimu, kuidas sinna rattaga saada. See polnud eriti lihtne, aga kui jõud taga, siis võib ju suvel suusatada ka :)
Järjekordne järv ja imekena puhkekoht, siin sai siis suu magusaks ja seega suure energiasüsti viimaseks 10 km-ks.
Peale suurt matka sai RMK poolt pakutud suppi süüa ja osaleda väikeste auhindade loosimisel. Ka minul (meil) oli õnne ja ma (me) saime igati vajaliku CD. Sellised toredad üritused on väga head ja sportlikud. Meile andis see päev teadmise, et sama rada (40 km) tuleb uuesti läbida isekestis ja seda siis juba rahulikus tempos, mis laseb ka järvede ääres olevaid infomaterjale lugeda ja järvede ilu uudistada. Kui sel hooajal ei saa, siis järgmisel kindlasti saab see toimuma.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar